Grundlagt 1970
Medlem af Danske Malermestre
Din garanti for kvalitet
100% Tilfredsheds garanti
Vi går ikke før du er tilfreds
Over 1500 udførte maleropgaver hvert år
- skal din være den næste?

Super kvalitet

Vi bruger vandbaseret og svanemærket maling

Din tilfredshed er vores fremtid

En aftale er en aftale

Få et gratis uforpligtende tilbud

Vi sidder altid klar til at rådgive dig om din næste maleropgave

Maler på Sjælland

Mangler du en maler til at ligge sidste hånd på din renovering, byggeprojekt eller skal du bruge en kvalificeret maler i forbindelse med fraflytning?

Hos Saniva Facility, står vi altid klar til at hjælpe dig med din maleropgave, så du er sikret det bedste resultat.

Maling af døre og vinduer

Hos Saniva facility stræber vi altid efter at opfylde vores kunders ønsker.
Har du et ønske om at få genopfrisket og malet dine vinduer og døre? Så står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilpasser løsningen til dig, så vi opfylder dine behov og ønsker bedst muligt. Hos Saniva Facility prioriterer vi vores kunder meget højt, og giver dem professionel service til konkurrencedygtige priser. Derudover fokuserer vi på miljøvenligt arbejde, høj kvalitetsudstyr og meget andet.

Vores værdier

Vores malere er professionelle og er altid klar til at udføre store og små projekter hos dig. Vi maler dine vinduer og døre – både indendørs og udendørs.

Få et tilbud

Upload meget gerne et par billeder af opgaven, så kan jeg beregne en fast pris med det samme.

Danske Malermestres garantiordning

danske-malermester

For at skabe tryghed for dig som kunde, er vi som en selvfølge medlem af Danske malermestres garantiordning.

Danske Malermestres garantiordning sikre dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 100.000 kr.

Maling af døre

Hos Saniva facility maler vi døre lige efter dit behov. Vi maler dine døre til lige præcis den farve og lakering du ønsker. Vi har stor erfaring inden for malerbranchen og yder professionelt arbejde for vores kunder. Vi sørger for en sikker og holdbar løsning til dit hjem. Du kan selv vælge hvilket slags maling du ønsker, alt efter hvilke slags døre du har. Vi maler både på behandlede trædøre, ubehandlede døre og finérdøre. Vi maler efter dine krav og ønsker, og hjælper dig selvfølgelig med gode råd til en holdbar behandling af dine døre. Vores malermester har mange års erfaring og ved lige præcis, hvad der skal til for at give dig det bedste resultat.

Maling af vinduer

Hos Saniva Facility maler vi også vinduer. Hvis du synes dine vinduer har brug for en kærlig hånd så står Saniva Facility klar til at hjælpe dig. Det er ikke altid man bemærker at vinduesrammerne trænger til kærlighed, men ofte er bundlisterne slidt ned og har brug for en kærlig hånd. Dette er vi hos Saniva Facility gode til at udføre, i det vi har mange års erfaring med maling af vinduer. Så vi ved lige præcis hvordan vi skaber liv i dit hjem. Vi maler dine vinduer både indendørs og udendørs og står altid klar til enhver hjælp i dit hjem.

Vi maler også badeværelser, fliser, opgange og meget andet.

Hvis du ønsker Saniva Facility som din professionelle malermester, så kontakt os allerede i dag. Vi står altid klar til at hjælpe dig. Vores medarbejdere rådgiver og vejleder dig til de bedste løsninger, med målet om et holdbart resultat i dit hjem. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi tilbyder maling af:

Se hvem vi er

Se vores video og lær os at kende - vi glæder os til at samarbejde med dig.

★★★★★

Søde og professionelle

Venligt, ordentligt og professionelt arbejde, som ikke afsluttes før kunden er tilfreds.
Anna-Kari E. Thomsen
via Google

★★★★★

Fra første kontakt til firmaet hurtig…

Fra første kontakt til firmaet hurtig respons fra malerkonduktør Anders, med en meget professionel tilgang til opgaven. Aftaler overholdes, dygtige medarbejdere, og flot malerarbejde. Anbefales på det varmeste👍
Dorthe
via Trustpilot

★★★★★

Alt fungerede bare tip top

Vi fik malet stue og køkken med nye gipslofter. Vi fik rigtig hurtigt et tilbud. Maleren kom altid som aftalt og alt blev lavet til fuldstændig tilfredshed med rigtig mange pæne løsninger og godt humør. Det samlede resultat er fantastisk og vi er så glade for det. Vi kan fuldt ud anbefale Maler-Saniva og vi har været rigtig glade for et super godt samarbejde.
Birgitte
via Trustpilot