Grundlagt 1970
Medlem af Danske Malermestre
Din garanti for kvalitet
100% Tilfredsheds garanti
Vi går ikke før du er tilfreds
Over 1500 udførte maleropgaver hvert år
- skal din være den næste?

Super kvalitet

Vi bruger vandbaseret og svanemærket maling

Din tilfredshed er vores fremtid

En aftale er en aftale

Få et gratis uforpligtende tilbud

Vi sidder altid klar til at rådgive dig om din næste maleropgave

Maling af trappeopgange

Mangler du en malermester til dit boligselskab?
Hos Saniva Facility maler vi trappeopgange og flyttelejligheder.
Vi går ind i dine projekter med professionalisme og høj-kvalitetsudstyr.

Maling og vedligeholdelse af trappeopgange

Hos Saniva Facility vil vi være med til at give dine beboer en holdbar løsning til deres kommende hjem. Vi har mange års erfaring med maling af lejligheder og kan derfor garantere gode resultater af jeres boliger. Vi maler både store og små projekter og ved en masse om professionel hjælp til maling af flyttelejlighed og trappeopgange.

Vores værdier

Få et tilbud

Upload meget gerne et par billeder af opgaven, så kan jeg beregne en fast pris med det samme.

Danske Malermestres garantiordning

danske-malermester

For at skabe tryghed for dig som kunde, er vi som en selvfølge medlem af Danske malermestres garantiordning.

Danske Malermestres garantiordning sikre dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 100.000 kr.

Maling af trappeopgange

Efter nogle år, kan det være nødvendigt at genopfriske trappeopgange i dit boligkompleks. Det kan udrede lugtgener i hverdagen og skabe et livligt look i hverdagen for dine beboer. Vi maler dine trappeopgange til fornuftige og konkurrencedygtige priser og ønsker kun din tilfredshed.

Vi har kvalificerede malermestre der står klar til at male trappeopgange, med stor glæde. Vi kan male trappeopgangene i lige præcis den farve du ønsker. Hvis du vælger os som din primære malermester, giver vi dig de bedste og holdbare løsninger til en bedre hverdag. Vi står klar uanset om dine trappeopgange er helt nedslidte eller om de bare har brug for en ny farve.

Maling af flyttelejlighed

Vi kan også male dine flyttelejligheder. Har dine beboer boet i boligen i flere år og har brug for en genopfriskning? Hos Saniva Facility står vi klar til at hjælpe dig med at udrede disse problemer. Hvis du vælger Saniva Facility som din primære malerfirma, hjælper vi dig med at male dine flyttelejligheder før eller efter en beboer flytter ind eller ud af lejligheden.

Vi har maling i det helt rigtige glans og skaber et nyere og friskere hjem, som er klar til indflytning. Vi kan skræddersy dine male ønsker og tiltrække beboer til dine flyttelejligheder.

Se hvem vi er

Se vores video og lær os at kende - vi glæder os til at samarbejde med dig.

★★★★★

Søde og professionelle

Venligt, ordentligt og professionelt arbejde, som ikke afsluttes før kunden er tilfreds.
Anna-Kari E. Thomsen
via Google

★★★★★

Fra første kontakt til firmaet hurtig…

Fra første kontakt til firmaet hurtig respons fra malerkonduktør Anders, med en meget professionel tilgang til opgaven. Aftaler overholdes, dygtige medarbejdere, og flot malerarbejde. Anbefales på det varmeste👍
Dorthe
via Trustpilot

★★★★★

Alt fungerede bare tip top

Vi fik malet stue og køkken med nye gipslofter. Vi fik rigtig hurtigt et tilbud. Maleren kom altid som aftalt og alt blev lavet til fuldstændig tilfredshed med rigtig mange pæne løsninger og godt humør. Det samlede resultat er fantastisk og vi er så glade for det. Vi kan fuldt ud anbefale Maler-Saniva og vi har været rigtig glade for et super godt samarbejde.
Birgitte
via Trustpilot